Ben je student aan een van onze erkende opleidingen, dan kun je je als aspirant therapeut aansluiten bij de VVBET. Je kunt je aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier.

Waarom aansluiten als aspirant therapeut?

Je wordt collectief verzekerd via de VVBET voor aansprakelijkheid beroep, bedrijf, product, rechtsbijstand (alleen juridische rechtsbijstand) en ongevallen. Dit tegen een gereduceerd studentenbedrag. Door deze verzekering kun je al tijdens je opleiding starten met je praktijk, terwijl je gedekt bent voor de kosten welke kunnen voortvloeien vanuit de Wkkgz. De VVBET heeft tevens in het kader van de Wkkgz afspraken gemaakt met een externe geschillencommissie die voldoet aan de Wkkgz.

Als aspirant therapeut heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan themadagen en kun je contact leggen met collega energetisch therapeuten. Praktisch voordeel hiervan is dat je een stageplaats of een deeltijd-praktijkruimte in je eigen regio kunt zoeken om te kunnen starten met je praktijk.

Wij hebben een grote groep therapeuten die tevens stagebegeleider zijn. Hierdoor kunnen we een stageplek garanderen.

De VVBET wil graag aankomende energetisch therapeuten stimuleren om zich aan te sluiten, meer bij de praktijk te betrekken en heeft de toelatingscriteria voor studenten aangepast. Zo is er vrijstelling voor intervisie en een gereduceerd inschrijftarief. Als je aspirant therapeut bent, wordt de inschrijfprocedure tot Therapeut level 2-4 of Registerlid bij VVET aanzienlijk verkort. Als aspirant therapeut krijg je ook een licentie.

Verder krijg je maandelijks de nieuwsflits. Hierin staan alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons werkveld.