Bent u student aan een van onze erkende opleidingen, dan kunt u zich als aspirant therapeut aansluiten bij de VVBET. U kunt zich aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier.

Waarom aansluiten als aspirant therapeut?

U wordt collectief verzekerd via de VVBET voor aansprakelijkheid beroep, bedrijf, product, rechtsbijstand (alleen juridische rechtsbijstand) en ongevallen. Dit tegen een gereduceerd studentenbedrag. Door deze verzekering kunt u al tijdens uw opleiding starten met uw praktijk, terwijl u gedekt bent voor de kosten welke kunnen voortvloeien vanuit de Wkkgz. De VVBET heeft tevens in het kader van de Wkkgz afspraken gemaakt met een externe geschillencommissie die voldoet aan de Wkkgz.

Als aspirant therapeut heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan themadagen en kunt u contact leggen met collega energetisch therapeuten. Praktisch voordeel hiervan is dat u een stageplaats of een deeltijd-praktijkruimte in uw eigen regio kunt zoeken om te kunnen starten met uw praktijk.

Wij hebben een grote groep therapeuten die tevens stagebegeleider zijn. Hierdoor kunnen we een stageplek garanderen.

De VVBET wil graag aankomende energetisch therapeuten stimuleren om zich aan te sluiten, meer bij de praktijk te betrekken en heeft de toelatingscriteria voor studenten aangepast. Zo is er vrijstelling voor intervisie en een gereduceerd inschrijftarief. Als u aspirant therapeut bent, wordt de inschrijfprocedure tot Therapeut level 2-4 aanzienlijk verkort. Als aspirant therapeut krijgt u ook een licentie.

Verder krijgt u maandelijks de nieuwsflits. Hierin staan alle nieuwe ontwikkelingen binnen ons werkveld.